18 травня відбулося офіційне відкриття сучасного готелю Aloft Kiev, який з кінця лютого працював в тестовому режимі

З цього дня перший готель мережі Marriott International в Україні починає активно завойовувати простори столиці, ламати стереотипи і дивувати новими концепціями.

! 1K9A7242

«Бренд Aloft Hotels – спеціально створений для нового покоління мандрівників, які цінують свій час, не уявляють свого життя без сучасних технологій, вибирають стильні місця з трендового музикою. Саме ці якості об’єднує в собі готель AloftKiev» – сказав Левент Дженгиз, генеральний менеджер готелю AloftKiev.

Відкриття готелю відвідав голова Київської міської державної адміністрації – Віталій Кличко, та відзначив, що новий готель – це завжди позитивно для міста, це додаткові інвестиції, додаткові робочі місця та податки.

«Aloft ідеально підходить для такого яскравого і динамічного міста, як Київ, оскільки він пропонує абсолютно новий, стильний і зрозумілий підхід до ведення готельного бізнесу» – відзначив Рейнер Сашаі, CEO Marriott International EMEA, який відвідав Україну вперше

! 1K9A7293 ! 1D4_3706 ! 1D4_3784 ! 1K9A7751

Гості вечора отримали масу яскравих емоцій і незабутніх вражень, насолоджуючись авторськими коктейлями від бару W XYZ і стравами з фудкорту. Музичний настрій створювала Гайтана – хедлайнер вечора, а також динамі сети від DJ Nana. Атмосферу свята підтримував харизматичний ведучий – Тимур Мірошниченко. 10 щасливчиків виграли подарункові сертифікати на незабутні вікенди у кращих готелях мережі Marriott по всьому світу.

! 1D4_3762 ! 1D4_3693

Факти про готель

Номерний фонд готелю складає 310 номерів різних категорій – від стандарт до люкс. Також у AloftKiev є 3 просторі конференц зали, які відмінно підходять для проведення бізнес зустрічі, конференції або особливого заходу.

Готель розташований на перетині вулиць Басейнії та Еспланадної, в оточенні бізнес центрів і шопінг молів – лише 1 км до Майдану Незалежності, 0,1 км від БЦ Парус та ТРЦ Гулівер.

Чим здивує вас готель AloftKiev:

  • SPG Keyless – доступ в номери за допомогою телефону, немає необхідності отримувати ключ на стійці реєстрації гостей
  • W XYZ® бар – авторські коктейлі в стильному інтер’єрі бару
  • #AloftLive – щотижневі музичні вечори
  • Re: fuelbyAloftSM – трендова концепція ресторану в форматі Grab&Go
  • ArfSM – спеціальна програма, в рамках якої всі гості можуть зупинитися в готелі зі своїми улюбленцями
  • SPG® – програма лояльності StarwoodPreferredGuest® надає унікальні привілеї
  • Програма SeeGreen – ми піклуємося про навколишнє середовище

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

two + fifteen =