Ласкаво просимо до LINSSEN!

«Живи не поспішаючи!» Ці слова повністю розкривають філософію провідної голландської верфі LINSSEN YACHTS, яка випускає сталеві водотоннажні яхти

Зручно відкинутися в кріслі, глибоко вдихнути, розслабитися, не турбуючись ні про що, – це те, на що ви очікуєте від перебування на яхті. Для цього ваше судно має створювати спокійну атмосферу. Саме такою є LINSSEN, яка надасть саме той рівень комфорту, на який ви розраховуєте. Компактна і водночас раціонально спланована яхта запропонує набагато більше площі та комфорту на борту, ніж це зазвичай буває. Завдяки ретельно продуманому плануванню вона не має собі рівних, коли справа доходить до створення відчуття простору.

grandsturdy529acwh_161114-090

LINSSEN Yachts будує водотоннажні судна від 8 до 18 метрів трьох різних серій.

Планування внутрішніх приміщень, ваші особисті побажання, особливості акваторій, де буде експлуатуватися судно, і, можливо, ваш бюджет будуть впливати на те, яку саме з трьох серій ви оберете, а також на вибір моделі (AC версія з кормовою каютою або Sedan з відкритим кокпітом) у межах цієї серії.

Оскільки різні серії перекривають одна одну по довжині та можливостях, ви завжди знайдете яхту, яка відповідає вашим вимогам. Але якщо такої все ж таки не побачите – разом з вами ми обов’язково знайдемо, як реалізувати ваші особисті побажання.

Ви здивуєтеся, але унікальна яхта вашої мрії будується серійно!

Унікальна технологія Logicam дає можливість застосовувати серійно виготовлені корпуси так, що наприкінці процесу вони перетворюються в яхти, побудовані за індивідуальним замовленням. Ваша нова LINSSEN до дрібниць унікальна, як і ви самі. Ви можете зробити її настільки ексклюзивною та спеціальною, наскільки того побажаєте.

linssen-steel-hull-construction-03

Там, де народжується LINSSEN

Яхти LINSSEN народжуються у м. Маасбрахт (Нідерланди) – європейському центрі будівництва сталевих моторних яхт. На площі 45,000 кв.м. створений справжній яхтобудівний комплекс повного циклу, в якому одночасно будується 30–35 яхт! 24 години на добу, сім днів на тиждень температура корпусів яхт, що будуються, підтримується вищою за навколишню. Разом з унікальною системою клімат-контролю у виробничих приміщеннях та найсучаснішими фарбувальними системами це гарантує бездоганну якість та повністю виключає можливість корозії. Безліч інших ноу-хау верфі стане на захисті Ваших інвестицій, якщо Ви вирішите стати власником саме LINSSEN.

%d1%84%d0%bb%d0%b0%d0%b3-%d1%83%d1%80%d0%b0%d0%b8%d0%bd%d1%8b-%d0%bf%d0%be%d0%b4%d0%bd%d1%8f%d1%82

На додаток до широкої лінійки нових яхт, LINSSEN YACHTS пропонує вибірку яхт, що були у користуванні, – LINSSEN COLLECTION.

Не зважаючи на погоду, шість днів на тиждень Ви можете переглядати сучасні моделі або судна з LINSSEN COLLECTION на акваторії верфі або у виставковій залі COLLECTION & BROKERAGE, узгодивши зручний для Вас час зі своїм регіональним представником LINSSEN.

Він буде радий супроводжувати вас до міста Маасбрахт та стати вашим супутником на шляху відкриття світу будівництва сталевих яхт.

Серія LINSSEN CLASSIC STURDY

classicsturdy32sedan_20140523_016

У 1975 році зі стапелів LINSSEN Yachts зійшла перша яхта нового покоління з родини St.Jozef Vlet. З 1975 по 1985 рік Джос Лінссен побудував повну лінійку різних по довжині та виконанню яхт St. Jozef Vlet (згодом перейменованих в CLASSIC STURDY).

Обводи корпусу та стиль всіх цих суден були розроблені на базі робочих човнів верфі St. Jozef, спроектованих Джеком Лінссеном у 1950 році.

Нове покоління CLASSIC STURDY поєднує у собі традиційні та перевірені часом лінії і кольори, реалізовані за допомогою передових технологій, найкращі ходові характеристики та надсучасні методи будування.

Серія LINSSEN GRAND STURDY

grandsturdy500d_260908-010018

Моделі LINSSEN GRAND STURDY є вершиною лінійки LINSSEN Yachts. Вони вирізняються привабливістю, плавністю ліній та гармонійним поєднанням традиційних і сучасних деталей. Корпус міцний і надійний з характерними рисами. Рубка елегантна і дуже функціональна.

Яхти серії LINSSEN GRAND STURDY – неперевершеної якості, призначені для справжніх поціновувачів і справжніх ентузіастів. Вони є унікальними суднами, в яких яхтобудівні традиції поєдналися з високими технологіями. Наша мета – створити ідеальну яхту, яка буде повністю відповідати навігаційному досвіду її власника.

Подружжя Миргородських, власники Linssen Grand Sturdy 34.9 Sedan з 2015 року

dsc_0480

Володимир Миргородський. Чому Linssen? Тому що це стиль, це надійність, це історія. Linssen, на мій погляд, – еталон малого суднобудівництва. Я порівнював багато моторних яхт, але Linssen – поза конкуренцією. Змінюється світогляд, ставлення до життя і до яхт. Приходить розуміння, що справжнє задоволення можна отримати, лише нікуди не поспішаючи.

Linssen – це міцна сталева яхта, неначе спеціально створена для судноплавства в умовах Дніпра, де нерідко трапляються підводні корчі, топляки, мілини. Зручна в керуванні – два підрулюючі пристрої (носовий і кормовий) дозволяють розвернутися практично на місці. А ще – економічна. При 2000 обертів споживає 4,9 літра дизеля на годину, долаючи за цей час 10-11 кілометрів.

Людмила Миргородська. На Linssen ми приходимо як до свого другого дому. Мене як хазяйку тут влаштовує все: на кухні є електрична плита, мікрохвильовка, духовка. У душі – завжди гаряча вода. Linssen – це яхта для сім’ї і для комфорту.

 

Кілька фактів про LINSSEN

1959-linssen-parlevinker

  • Справа, що розпочалася з маленької майстерні у 1949 році, перетворилася на лідера ринку будівництва сталевих яхт протягом трьох поколінь.

jac-linssen-sr-founder-of-linssen-yachts

  • Засновник LINSSEN – 92-річний Джек Лінссен і досі в курсі всіх подій в компанії

yvonnelinssen

  • Керує LINSSEN YACHTS Івонна Лінссен, онука засновника компанії
  • Із часом яхти LINSSEN незначно дешевшають, але з шостого року падіння ціни припиняється! Іноді яхти попередніх років випуску коштують навіть дорожче, адже стають раритетними
  • Кожен LINSSEN можна відновити на заводі, модернізувати
  • Як жартують в компанії, головне запросити клієнта на наш завод. Побачене там наскільки вражає , що без яхти він звідти вже не вийде
  • LINSSEN – це Бентлі на воді. Тут все зроблено так, аби власник отримував задоволення від керування яхтою і ділився радістю зі своєю сім’єю та друзями

linssen-product-development-3d-models

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

2 × four =