З Ізраїлем знайомили в Києві

Вражаючий вечір з прекрасними видами на вечірній Київ влаштувало для колег та друзів Міністерство Туризму Ізраїлю. Туристичний клуб “Знайомимо з Ізраїлем” зібрав десятки журналістів, туроператорів, представників аиіакомпаній та рекламних агенцій у ресторані готелю “Прем’єр Палац”.

Перезентація нових можливостей для українських туристів в Ізраїлі, чудові новинки від авіаперевізників. Авіакомпанії EL Al Up, МАУ,YANAIR представили свої новинки. EL Al Up презентувала прекрасні варіанти перельотів з різних міст України за привабливими тарифами, YANAIR наголосили на своїх включених до вартості квитка сервісах, таких, як харчування, в тому числі – кошерне на бортах, та багаж. МАУ, звісно ж, презентувала свій новий напрямок – прямі перельоти з України до Ейлату і можливість відтепер навіть прилітати до одного міста Ізраїлю, а відлітати – з іншого!

20863589_1669097369769111_6195630958682595859_o
Та справжньою зіркою вечора була Лариса Самойлович, людина, навколо якої, ніби наволо яскравого сонця і крутилася вся тусівка! Каденція Лариси на посаді атташе з туризму Ізраїлю в Україні закінчується в кінці серпня і Лариса повертається до Ізраїлю! Та частинка її серця залишається в Україні.
Лариса розповіла про те, чим стали ці майже 5 років в Україні для неї та її родини. Сльози наверталися на очі у всіх присутніх в залі.

Лариса також подякувала за прекрасну креативну співпрацю та дружбу Анні Сєрокуровій, з якою разом стільки років вони починали свій робочий день з гнерування нових ідей та планів! І додала, що тепер вона передає всі повноваження по просуванню Ізраїлю в Україні в надійні руки Анни!
Після усіх презентацій, розпочалася вікторина з несподіваними запитаннями та призами. Щасливчики, котрі знали відповіді, отримали подарунки від Міністерства Туризму Ізраїлю та від партнерських авіакомпаній!

20819741_1669096149769233_787782563426137109_o
Гості та господарі вечірки пригощалися чудовими наїдками та напоями, насолоджувалися спілкуванням, милувалися видами нічних вогнів Києва з тераси.
Було сумно прощатися з Ларисою! Її і саму переповнювали емоції! Однак надихало те, що між Україною та Ізраїлем насправді дуже близько. Такі потужні культурні зв’зки і таке чудове авіасполучення дають можливість зустрічатися часто!
Наприкінці вечірки кожен гість хотів сфотографуватися з Ларисою.
А Лариса наголосила, що ми не прощаємося, вона не каже нам “Прощавайте”, вона каже нам “Шалом!” і до нових зустрічей в Україні та Ізраїлі!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

twenty − 3 =