Переліт у готельному номері 

У літаках вже є окремі номери зі спальнею, вітальнею, душовою; є висока кухня, шеф-кухарі та няні для дітей на бортах. І це не президентські чи приватні літаки якихось олігархів, це – пасажирський флот п’ятизіркових компаній світової авіації.

Сьогодні МАНДРИ відвідали Aviaforum, що зібрав фахівців авіаринку, туроператорів та журналістів під дахом UBI-HALL у Василькові.
Цілий день з короткими перервами фахівці з різних авіакомпаній ділилися своїми новими продуктами та вражали новинками!
Ми відвідали ту частину семінару, яка була присвячена саме сервісу.
Спочатку Qatar Airways оголосили про початок польотів з Києва із 28-го серпня.
Потім Singapore Airlines похвалилися своїми Аеробусами 380 у яких вже є новий преміум економ клас, є с’юти і навіть окремі номери на двох з ліжками. Також авіакомпанія пропонує високу кухню на бортах і пишається аеропортом у Сингапурі, у якому є кілька живих парків з метеликами та водні атракціони з гірками. А у новому – четвертому терміналі немає жодного працівника, все повністю автоматизовано. Що то буде, коли відкриють п’ятий!
Наступним доповідачем була представниця доволі молодої (заснованої в Абу Дабі у 2003 році) авіакомпанії Etihad Airways. Отут теж втілені найсміливіші фантазії! На борту повітряних суден цієї авіакомпанії є навіть резиденція: готельний номер з вітальнею, спальнею та санвузлом з душовою. Обслуговує клієнтів резиденції спеціально навчений батлер.
У літаках є також зона відпочинку, де збираються пасажири, аби провести ділову зустріч, чи просто випити напоїв у лоббі-барі і поспілкуватися. Вся ця розкіш поміщається у велетенських літаках Аеробус 380. Ще одна “родзинка” Etihad Airways – послуги няні для дітей на бортах літаків.
Наступною ще одна відома авіакомпанія – Turkish Airlines представила свої вражаючі досягнення – вона є першою в Європі і четвертою у світі за кількістю напрямків. Також цей перевізник має рейси з шести українських міст та є єдиною іноземною авіакомпанією, що літає з України на широкофюзеляжних літаках (Аеробус 330). Turkish Airlines наступного року святкуватиме дві дати – виповнюється 85 років від народження компанії і 25 років від початку її роботи в Україні. Ото буде грандіозне дійство!
Також Turkish Airlines презентувала свій новий продукт – Stopover у Стамбулі. І якщо раніше пасажирам надавали готель у разі тривалого вимушеного очікування, то тепер ви за власним бажанням можете “розірвати” свій переліт не менш ніж на 20 годин, аби ближче познайомитися з неймовірним Стамбулом. Авіакомпанія надасть вам ваучер на безкоштовне проживання в готелі у центрі Стамбула: пасажирам економ-класу – на одну ніч, бізнес-класу – на дві.
Підсумувала всі виступи компанія AirLife, яка допоможе вам зручно і швидко забронювати будь-який переліт і отримати найкращі послуги.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

eleven − nine =